Следващата  ще бъде открита на 11 октомври, вторник, в 13.00 ч. българско

...
Следващата  ще бъде открита на 11 октомври, вторник, в 13.00 ч. българско
Коментари Харесай

Нова покана DiscoverEU за 35 000 безплатни билети за влак за младежи на 11 октомври

Следващата  ще бъде открита на 11 октомври, вторник, в 13.00 ч. българско време и ще завърши на 25 октомври, вторник, в 13.00 ч.

Комисарят по въпросите на нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел заяви: „ За повторно тази година DiscoverEU ще предложи обогатяващо прекарване на 35,000 младежи, което ще им разреши да пътуват на континента, да откриват нови култури, да построяват нови другарства. Насърчаването на културния продан посредством устойчиви пътувания не би могло да бъде от по-голямо значение, в сравнение с е през днешния ден. Желая шанс на всички претенденти. “

Поканата е отворена за претенденти от страни по програмата , в това число Исландия, Лихтенщайн, Северна Македония, Норвегия, Сърбия и Турция. За да се опитат да завоюват карта за пътешестване, младежите могат да аплайват на , където ще би трябвало да попълнят викторина от пет въпроса и още един спомагателен.

Кандидатите, които са бъдат определени след триумф на викторината и които са родени сред 1 януари 2004 г. и 31 декември 2004 г., ще могат да пътуват в Европа до 30 дни през интервала на пътешестване 1 март 2023 г. и 29 февруари 2024 г.

Тези, които навършват 18 години през първата половина на идната година, ще могат да аплайват през март 2023 г. С този втори кръг тази година с помощта на нараствания бюджет в границите на Европейската година на младежта през 2022 г. ще бъдат предоставени общо 70,000 карти за пътешестване. Освен това получателите ще продължат да се ползват  с повече от 40,000 благоприятни условия за отстъпки в публичния превоз, културата, настаняването, храните, спорта и други услуги, които се оферират в отговарящите на изискванията страни. Те ще могат също по този начин да се присъединят  — самодейност, стартирана през лятото на 2022 г., състояща се от вълнуваща културна стратегия от един до три дни във всички страни по просветителната програма 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР